Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Hangzhou Fuyang Wanlong Machinery co, doo

Dodati: No.100 Jincheng Road, Fuyang grada Hangzhou, Zhejiang Province, Kina

Tel: + 86-571-63258485

Mobitel: + 86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Putanja pomaka analizom polistirena stroj za recikliranje

Putanja pomaka analizom polistirena recikliranje stroj
Polistirena recikliranje stroj rezanje prednost se uglavnom ogleda u učinkovitost rezanja i trošak, koji se razlikuje od plamena rezanja, opće plazma brzina obrade može doći do 5 - 7 puta na rezanje plamenom, ali polistirena recikliranje stroj problema izrezati Resulting u trag pomaka kvaru, je kvalitativni odgovor na ovaj problem, zbog proizvođača polistirena recikliranje stroj oprema, materijal će imati drugačiji utjecaj. Općenito, brzina rezanja i točnost polistirena recikliranje stroja mora biti bolje nego rezanje plamenom. Polistirena recikliranje stroj apsolutni stroj za rezanje, je štedi vrijeme i štedi rad, ali i poboljšati učinkovitost rezanja.
Polistirena recikliranje stroj radi prema dual-osi kretanja kako bi se postigla rezanje bilo kojeg oblika rezanje u svakodnevnu uporabu procesa, uzimajući u obzir polistirena recikliranje stroj koristi obradu okoliš već korištene frekvencije, rezanje problem kako se nositi s kako se nositi s. Polistirena recikliranje stroj je preko osi x i y istovremeno postići u obliku specijalna rezanja, kad XY osi putovanja devijacija, glavni razlozi su sljedeće dva aspekta:
1. numeričko upravljanje sam sistem je ne-ljudskih faktora, koje treba razumjeti CNC sustav održavanja;
2. je mehanički problem, to jest, mi često kažemo hardverskog kvara.
Na hardver za rješavanje problema ovdje pružamo nekoliko prijedloga, tvrtke u kontaktu sa proizvođačima čeka proces tehničke obrade, svibanj želite probati nositi sa svojim vlastitim rukama.
Polistirena recikliranje stroj opremu i reduktor ubode problema;
Postoji problem sa reduktorom i motorne veze polistirena recikliranje stroja.
Ako naiđete na XY osi odstupanja, sve dok žalba faktora treba istražiti, vjerujem da problem može biti riješen.
Naravno, rezanje efekt od polistirena recikliranje stroj je također odnose na operatera vještine. Najvažnija stvar je da polistiren recikliranje stroj je kontrolirana računalom. Stroju za recikliranje polistirena je sposoban za rezanje različitih Grafika. Učinak je isti kao što je "alat". Iz navedenog može se vidjeti, za sve aspekte zahtjeva, kako bi se izvadio dobre rezultate, to je rezultat koordinacije, pustite nas potpunija rezanje oblika.
Dimenzionalna točnost dijela je između laserskog rezanja i običan plazma rezanja luka. Kao što su rezanje debljine 4.8 mm dijelovima dimenzionalna točnost ± 0.38 mm, rezanje debljine 9,5 mm kad ± 0.51 mm. Brzina rezanja je niža od obične plazmeno lučno rezanje, ali u neposrednoj blizini lasersko rezanje. Rad plina luk baklja uglavnom koristi kisik (za rezanje nisko ugljičnog čelika), a koristi dušika, Argona i vodika Miješani plin (rezanje inoxa, aluminija, itd.). Radi strujanja zraka 15A-130A, pogodan za visoku preciznost plazma rezanje debljine od 0,5-10 mm čelika.
Polistirena recikliranje rublja koristi se po Vertikalnim i horizontalnim putovanja motorom za promidžbu avion rezanje pozicioniranja, ali u stvarni proces, u cilju zaštite kvalitete rezanja i snagu, potrebu za pomicanje gore i dolje u vertikalne smjeru baklje, razlog je da materijal koji treba rezati može biti deformiran; s druge strane, isto tako da bi se olakšalo Ispraznite baklju i pronađite rezanje polazna točka.
Polistirena recikliranje stroj koristi u današnje vrijeme, neki od ključnih komponenti za čišćenje nije na mjestu, zajedno sa siromašan obrada postrojenja, lako izazvati siromašne rezanje, rezanje loše kvalitete, polistirena recikliranje stroj se sada koristi u na proizvodnja širok spektar strojeva i opreme, kao polistirena recikliranje stroj radno okruženje je uglavnom jadna, jadna okolina, otporan je relativno velika, ako uporaba postupka bez pozornost na očuvanje, onda normalno funkcioniranje opreme imat će veliki utjecaj, moraju biti na stroj sveobuhvatnog čišćenja i održavanje će čak spaliti dijelove ozbiljno, naše tvrtke na temelju godina iskustva sažeo recikliranje polistirena stroj tri mora očistiti dio.