Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Hangzhou Fuyang Wanlong Machinery co, doo

Dodati: No.100 Jincheng Road, Fuyang grada Hangzhou, Zhejiang Province, Kina

Tel: + 86-571-63258485

Mobitel: + 86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Polistirena oblik Moulding stroj numeričku kontrolu sustava održavanja fokus

Polistirena oblik Moulding stroj numeričku kontrolu sustava održavanja fokus
CNC polistirena oblik Moulding stroj se može reći da je visoke preciznosti, visoke učinkovitosti opreme, za takve opreme mora produžiti vijek trajanja komponenti i dijelova trošenje ciklusa, u cilju poboljšanja sustava bez problema radno vrijeme i oprema za život u Ali kako bi trebao to učiniti?
Kao polistirena oblik Moulding stroj u dijelu CMOS memorije u pamćenje sadržaja u vlasti, uglavnom od strane baterije za održavanje, potrebno je redovito provjerite i zamijenite oprema memorije baterija, kako ne bi dobro doći. Uglavnom Evo litij baterije ili punjive nikal-kadmij baterije, kada baterija padovi napona do određene vrijednosti će rezultirati gubitkom parametre, tako da provjerite glavni sadržaj je napon akumulatora.
Ako sadržaj polistirena oblik Moulding stroj kontrolirati sustav sa baterija napon pao na ograničenje ili baterija napon alarm, je potrebno čim prije zamijeniti bateriju. Zamijenite bateriju u CNC stanje napajanja sustava, kako ne bi uzrokovati prtljage od gubitka podataka. Nakon što su parametri su izgubljeni, parametre moguće ponovno unijeti nakon novu bateriju zamijeniti.
Uz održavanje, ali isto tako bi trebao biti što je moguće smanjiti oblik polistiren Moulding stroj sustav numeričku kontrolu broja električna vrata prekidač za Sprečavanje prašine u CNC uređaja. Jer zrak u radionici plutajući prašinu i metalni prah u tiskanoj pločici i električne spojnice, vjerojatno da će izazvati otpor izolacije između komponenti smanjen, što je rezultiralo u Neuspjeh, pa čak i oštetiti komponente.
Neke od vretena sustav kontrole postavljen je u snažan kabinet, Jake snage na vratima će dovesti do oštećenja električne komponente, vreteno Neuspjeh kontrole, mora osigurati nepropusnost jaka vrata kako bi se spriječilo vanjske prašine u ormar iznutra , čime utječe na normalan rad sustava.
Polistirena oblik Molding stroj je stroj velikog kapaciteta, očito bolje nego ostali rezanje obrada tehnologija; Istovremeno, voda za odrezivanje završi također neće proizvesti štetne plinove ili tekućine, ali isto tako ne radi u izradak površinska toplina, tako vode rezanja nož bi trebao biti pravi multi-funkcija, visoka učinkovitost obrade hladno rezanje.
Međutim, karakteristike oblik polistiren Moulding stroj po softwareu numeričku kontrolu operacija, točnije samje oblik polistiren Moulding stroj kontrole softvera, kako bi se osigurala kvaliteta rezanja, rezanja i Rezanje troškova su u skladu s gore navedenim karakteristikama. Sljedeći korak je o nekim od konvencionalnih obilježja oblik polistiren Moulding stroj softver.
Dok upotrebljavate oblik polistiren Moulding stroj softver, označite jedan odjeljak, tada je potrebno početi od početka ili iz bilo kojeg segmenta simulacija, jedni Pritisnite tipkovnica, simulacija NC koda linije; Ako Krivulja, onda cijela Krivulja simulacija; Ako nije označeno, simulacija je stalno natjecanje način.
Ako želite prikazati program, simulacija procesa će prikazati svaki dio obrade kod, ali kod Učinit će usporiti simulaciju. Os x ogledalo predstavlja šifru NC osi x kao mjerilo slike, je NC kod Y vrijednost iz izvorne pozitivna vrijednost negativnu vrijednost, izvorni negativnu vrijednost pozitivna vrijednost. Y ogledalo je također istina.
Postoji također i DXF automatsko sortiranje u oblik polistiren Moulding stroj kontrola softver. Ako je odabrana ova mogućnost, kontrola softver će automatski vezivanje grafike u DXF datoteci. Da, iz prvog stava, automatski slijedi u sljedećem odjeljku možete pronaći.
Kao zatvorena uzorak često imaju hrane linija i nož konac, kako bi se omogućila Automatska serija potrebu za spremanje hrane linija, i tada kliknite na prvi red u zatvorene grafike, a zatim odaberite zatvorene grafike u druge linije , odaberite iz nit.