Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Hangzhou Fuyang Wanlong Machinery co, doo

Dodati: No.100 Jincheng Road, Fuyang grada Hangzhou, Zhejiang Province, Kina

Tel: + 86-571-63258485

Mobitel: + 86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Postupak održavanja mašine za proširivanje polistirena

Način održavanja Polystyrene Expander Machine-a

Expander polistirena je rastvarač otpada, korišćena oprema za recikliranje starih sredstava, oprema se sastoji od metalne galanterije, održavanje opreme u vreme kada se koristi, pomaže u normalnoj upotrebi opreme, produžuje radni vek, rutinsko održavanje ekspandera polistirena sažeto u ovom radu:

1. Da biste dobili efekat najboljeg popravka, različiti ekspander polistirena treba koristiti za oporavak različitih rastvarača. Ako ekspander polistirena održava dobro čišćenje i radni poredak, to će uštedeti dosta vremena oporavka i vremena čišćenja.

2. Mašina za proširenje polistirena Najbolje je podmazati ključne dijelove mašine za proširenje polistirena nakon rada svakog dana. Zaptivni prsten, opruga, igličasti ventil i usisna mlaznica moraju se redovno zamjenjivati ​​zbog habanja i starenja normalnih dijelova. Zamjenu treba izvršiti prema uputstvima proizvođača Polystyrene Expander Machine. Pošto prekomerno ulje može da ulije u kanal boje i ulja, što dovodi do defekta oporavka, podmazivanje mora biti veoma pažljivo, ulje i mešavina boja će smanjiti kvalitet oporavka. Mašina za proširenje stiropora Ne naduvavati vreme kapetana u tečnosti za čišćenje. Ovo će učvrstiti prsten zaptivke i oštetiti efekat podmazivanja.

Organski ekspander reciklira polistiren većinu rastvarača, a za visoku tačku ključanja za recikliranje rastvarača može se koristiti za vakuumski uređaj ekspandera polistirena, u velikoj mjeri može smanjiti vrijeme i energiju za oporavak, jer uređaj za vakuumsko razgrađivanje polistirena ima sljedeće funkcije:

1. Kao uređaj za skladištenje,

2. Funkcija oporavka specijalnih delova da bi se riješio problem mešanja rastvarača pjenom.

3. Odgovarajuća vakuum pumpa, recikliranje rastvarača visokih tačaka ispod 300 ℃.

4. Odgovarajući kondenzator, recikliran - 25 ℃ ∽ 60 ℃ rastvarač sa niskim temperaturama ključanja.

5. Izbegavajte recikliranje čistih rastvarača za kontakt sa spoljnim svetom, smanjenje isparavanja i sigurnije.

6. Smanjite tačku ključanja rastvarača usisavanjem, tako da se rastvarač može oporaviti pri nižoj temperaturi grejanja.

Prošireni polistiren sa vakuumskim uređajem je dobar pomoćnik za reciklažu organskih rastvarača visokih ključeva.

Različita priroda organskog rastvarača je različita, tako da je i upotreba ekspandera polistirena različita, tako da je odgovarajući zahtjev za ekspander za proizvodnju polistirena različit, a slijedeći o polistirolu otpadnih voda koji zahtijevaju proizvodnju:

Materijal recikliranog cijevi je ploča od inoxa SS304 debljine 2.0mm;

2. Materijal kondenzatorske ploče je pocinčan lim debljine 1,2 mm, a zaptivanje je dobro.

3.Polistirena proširena mašina Ukupni numerički kontrolni limni metak sa jakom debljinom od 2,0 mm i prahom za izgled

4. Ne više od 1mm igličnog oka i 2mm vazdušnih mehurića na površini površine raspršene plastike od 1m2;

5. Mašina za proširenje stiropora Grejač u otpornosti na koroziju ulja u grejnom medijumu, bez curenja, može izdržati veću od temperature od 300 ℃;

Mnoga proizvodna preduzeća u procesu proizvodnje će se koristiti za sve vrste organskih rastvarača, kao što je čišćenje delova alkoholom, vreme pranja, rastvarač je zato što ima previše nečistoća i ne može se ponovo koristiti, ukoliko bi se gubitak izgubio , dugoroĉni je ogroman gubitak, a ovaj polistirenski ekspander za destilaciju rastvarača sa destilacijom alkohola se može koristiti za recikliranje i ponovno upotrebljavanje, nazvane komponente komponenti isparljivih komponenti niske temperature ključanja, sastav visoke tačke ključanja poznat kao isparljivu komponentu, takav otapalni rastvarač se može pojednostaviti u dvokomponentnu tečnu mešavinu, kada je temperatura ispod 160 ℃, smola, polistiren Expander Mašinska boja i aluminijumski prah mogu se tretirati kao nehlapna čvrsta materija, pa je gasifikacija gasa i kondenzacija može biti rastvarač otpada koji se odvaja od njega.

2. Karakteristike ekspandera polistirena destilata

Destilacijski polistirenski ekspander je set proizvodnje premaza za automobile razvijen specijalno za ekspander polistirena, preko lokacije i ručnog rezervoara za reciklažu otpadnih rastvarača za ručno nanošenje robota, Polystyrene Expander Machine zatim koristite membransku pumpu koncentriranu u prikupljeni otpad za čišćenje otpadnog rastvara za čišćenje otpada koji generiše solvent

Pneumatski agitator koji sprečava eksploziju i regulator nivoa tečnosti postavljeni su na rezervoar za otapala. Kada nivo tečnosti dostigne ograničenje za kontrolu, ekspandiranje stiropora se automatski učitava i destiluje.