Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Hangzhou Fuyang Wanlong Machinery co, doo

Dodati: No.100 Jincheng Road, Fuyang grada Hangzhou, Zhejiang Province, Kina

Tel: + 86-571-63258485

Mobitel: + 86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Funkcionalni zahtjevi za dijelove polistirena oblik stroj za oblikovanje

Funkcionalni zahtjevi za dijelove oblik polistiren Moulding stroj
Dijelovi funkcionalni zahtjevi se odnosi na dijelove u upotrebi, kako bi se osiguralo korištenje performanse koje se prilagode raznih opterećenja, radna okolina i drugi faktori od strane zahtjeva prototip dijelova materijala i strukture zahtjeva .
Na primjer, vreteno i drška alata stroja su isti kao osovina dijelova, ali pravac i radno stanje razlikuju. Vreteno je ključni dio alatnog stroja. Veličina, oblik i preciznost obrade su vrlo zahtjevne, komplicirano sila, dopušten samo u dugoročnu upotrebu vrlo malih deformacija, trebalo bi biti koristi 45 čeličnim ili 40Cr i drugih materijala sa dobar sveobuhvatan mehanička svojstva, kovanje i strogim rezanje i obrada i Toplinska obrada od držača alata sastoji od nisko ugljični čelik okrugli bar ili obični Sivi lijev grubo, može biti učinjeno od strane jednostavno rezanje, toplinsku obradu.
Stoga, prilikom određivanja surovi su polistiren oblik Moulding stroj, funkcionalni zahtjevi dijelova moraju uzeti u obzir prvi. To je postizanje sveobuhvatnog funkcionalni zahtjevi za performanse, materijala i struktura dijelova, uzimajući u obzir karakteristike tri dijela, zahtjevi su najveće.
Kao rezultat brzog poboljšanja točnosti moderne obrade, ljudi su počeli istraživati stroj za obradu i mjerenje pogrešaka kako bi potpuno? Obrada preciznost tu je bez ograničenja.
Budući da je polistiren oblik Moulding stroj promjena u obliku i veličini dijela, nije poželjno da fizička i mehanička svojstva dio materijala biti promijenjena prije i nakon obrade. Stoga su obrade je najbolje obaviti samo uklanjanjem ili dodavanjem atoma ili molekule iz dijela. Teoretska granica obrade je veličine atoma ili molekula. Teorijska granica njegova strojna točnost može biti samo atomska rešetka udaljenost, ultra precizna obrada preciznost je granica.
Međutim, različite obrade materijala i kristalne strukture, točnost obrade limita nije isto, prema izračunu međuatomski udaljenosti kristal, kristal materijala, papir stroj obrade točnost teorijska granica 0.142-0.525nm.
Polistirena oblik Moulding stroj strojevi Prerađivačka industrija sama su također predmet velike prilagodbe. Automobil, vlakovi i druga industrija situacija nije optimistična. Posebno, više nego uvođenje auto narudžbenica, cijela auto industrija smanjila tijekom cijele godine. Podrazumijeva se Chery, BYD i druge domaće auto marke ove godine oprema ulaganja je u osnovi završen. U isto vrijeme, vlakovi, vjetroelektrana i drugih industrija prošle godine, postoje znakovi usporavanja investicija.
Cijene sirovina i dalje rasti tako da mnoge tvrtke žaliti ogorčeno. Nepotpunim statistikama, ove godine oblik polistiren Moulding stroj tržišne cijene ruža općenito između 4 do 10%, koji uvoze marke oblik polistiren Moulding stroj ruža općenito oko 10%, ili čak i veći. Cijene sirovina posredno utjecati porast profita alat poslovanja prema trenutni podaci pokazati veliku većinu prototip stroj tvrtke možete dovršiti osnovana prodaje, ali prodaja nije se povećala u skladu s tim, iznos od Rast ovisi u potpunosti o povećanja cijena. Od polistirena oblik Moulding stroj, nije teško vidjeti da Shenyang Alatnog stroja i drugih vodećih poduzeća prijavi 40% godinu na smanjenje profita, i makroekonomski čimbenici kao što su ustajanje sirovina i porast troškova rada značajno povećala u slučaju operativni poslovni teret poduzeća rastu prihoda.
Statistika iz industrije cijeli strojevi mogu se vidjeti u prvoj polovini industriji strojeva ostvariti stabilan i brz rast istovremeno, stopa rasta umjereni pad. I vlada je počela na kraju 2008 4 trilijuna ulaganja pri kraju, za provjeru stroj treba povući učinak postupno oslabio, međunarodnom ekonomskom okruženju nije potpuno oporavio. Utjecaj makroekonomske okoline na oblik polistiren Moulding stroj industrija ostaje da se vidi